Νέοι κάδοι απορριμμάτων στη πόλη

Νέοι κάδοι απορριμμάτων στη πόλη

Με 1.250 νέους, τροχήλατους κάδους απορριμμάτων ενισχύει την Υπηρεσία Καθαριότητας του ο Δήμος σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της ζωής των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα παρελήφθησαν 1050 μεγάλοι κάδοι των 1,1 κυβικών και 200 μικρότεροι  των 200 λίτρων.  Η τοποθέτηση των νέων κάδων στους δρόμους της πόλης έχει ήδη ξεκινήσει. Ήδη οι πρώτοι 100  έχουν  τοποθετηθεί στις Λεωφόρους Ειρήνης και Δημοκρατίας και στο Δημοτικό Στάδιο «Πρόνοια».

Οι υπόλοιποι κάδοι αναμένεται να τοποθετηθούν σε περιοχές που η υπηρεσία καθαριότητας εκτιμά ότι υπάρχει ανάγκη με απώτερο στόχο τη μείωση του αριθμού των μικρών κάδων που βρίσκονται στους δρόμους του Περάματος.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης,  δήλωσε σχετικά: «συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους συμπολίτες μας για τον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας με την προμήθεια νέων κάδων και στόλου οχημάτων, χωρίς δανεισμό και χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις στους δημότες. Με το έργο μας τιμούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οικοδομώντας ένα Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο».