Η Δημοτική Χορωδία Περάματος συμμετέχει στο 5ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ

Ο δήμαρχος της πόλης του Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, παραβρέθηκε στην άρτια οργανωμένη και εξαιρετικά ποιοτική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδος στις 18-19-20 Μαΐου 2018, στην αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” με αφορμή το 5ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ.

Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης πλαισιωμένος από το ζεύγος Κεφεριάν,, μαζί με τον Μιχάλη Κοκκίνη

Στο συγκεκριμένο φεστιβάλ συμμετείχαν 5 Χορωδίες, μεταξύ των οποίων και η Δημοτική Χορωδία Περάματος, μια Θρησκευτική Περαμαϊκή Πολυφωνία, με Διευθυντή τον Βετεράνο Μαέστρο και συνθέτη κο Μιχάλη Κοκκίνη.
Πέρα από το χορωδιακό κομμάτι, η Ένωση Χορωδιών Ελλάδος φρόντισε να απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις Ε.Χ.Ε. βραβεύοντας όσους εργάστηκαν και μόχθησαν για τη χορωδιακή ιδέα και βοήθησαν ο κάθε ένας με την προσωπική του συμβολή στην ανάπτυξη της χορωδίας και στη διάδοση του χορωδιακού τραγουδιού.

Ο γνωστός Περαματιώτης Sollist Τάσος Κεφεριάν ήταν ένα από τα πρόσωπα που τους απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση Ε.Χ.Ε..

Ο Δήμαρχος της πόλης σε μια σύντομη δήλωση του είπε: “Σήμερα είναι μια ημέρα όπου αισθάνομαι διπλά υπερήφανος. Είναι ιδιαίτερη η χαρά να βλέπω την εξαιρετική παρουσία της χορωδίας, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα ότι δικαίως θεωρείται ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές του πολιτισμού του Δήμου Περάματος, τόσο εντός όσο και εκτός των ορίων της πόλης. Παράλληλα, η βράβευση ενός συμπολίτη μου από το Πέραμα, του χορωδού και Solist, Τάσου Κεφεριάν ο οποίος παρέλαβε την τιμητική διάκριση της ΕΧΕ για την προσφορά του στο χορωδιακό τραγούδι, δείχνει ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με ιδανικά που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν.”

Πηγή:https://peramaonline.blogspot.gr