Μήνυμα του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 για το Γενικό Λύκειο και την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 για το ΕΠΑΛ, ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:
«Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές της πόλης μας, οι οποίοι σήμερα για το Γενικό Λύκειο και αύριο για το Επαγγελματικό Λύκειο εισέρχονται στη δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων με σκοπό την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Με θετική σκέψη, αισιοδοξία, ψυχραιμία και δύναμη θα βγείτε νικητές σ’ αυτόν τον αγώνα.
Εύχομαι η προσπάθεια όλων σας να στεφθεί με επιτυχία και οι κόποι σας να ανταμειφθούν.
Ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμασίας -που εύχομαι για τον καθένα σας να είναι το επιθυμητό- η διαδικασία αυτή σας προσφέρει γνώση και εμπειρία, η οποία είναι πολύτιμη για το μέλλον.
Εξάλλου, στην ζωή σας θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να κατακτήσετε τα όνειρά σας.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, διότι ανήκετε στη «φουρνιά» που δοκιμάστηκε από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση, απομακρύνθηκε από τις σχολικές αίθουσες και κλήθηκε να διδαχθεί με τηλεκπαίδευση.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη διεξαγωγή των εξετάσεων.
Ο Δήμος Περάματος κι εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα και θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να σας προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!