Συγκέντρωση σχολικών ειδών από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος (22/9-25/9)

Ο Δήμος Περάματος ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19-9-2020 στο Β’ ΚΑΠΗ Περάματος, με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών.

 

Πολλοί συμπολίτες μας, μας ενημέρωσαν πως λόγω της κακοκαιρίας του «Ιανού» και της απρόβλεπτης πορείας και έντασης του κυκλώνα, δεν κατάφεραν να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση.

 

Γι’ αυτό το λόγο, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη, όπως σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στιλό, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κασετίνες, κόλλες, ντοσιέ, πλαστελίνες και γεωμετρικά όργανα, μπορούν να προσέλθουν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, που βρίσκεται στο υπόγειο του Δημαρχείου, από την Τρίτη 22-9-2020 έως την Παρασκευή 25-9-2020 και ώρες 10:00 με 13:00.

 

Τα προσφερόμενα σχολικά είδη θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος θα αναλάβει τη διανομή των σχολικών ειδών που θα συγκεντρωθούν σε μαθητές της πόλης μας με κοινωνικά κριτήρια.