Προληπτικός έλεγχος στους εργαζόμενους του Δήμου Περάματος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεννόηση με το Δήμο Περάματος πραγματοποίησε εξετάσεις για την ανίχνευση κρουσμάτων κορωνοϊού, χθες Δευτέρα 25 Μαΐου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

 

Ο έλεγχος στους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της υγειονομικής κρίσης, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης. Οι δειγματοληψίες έγιναν με απόλυτη ασφάλεια και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας.

 

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σε δήλωσή του τόνισε πως οι έλεγχοι είναι απαραίτητοι για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας στο Δήμο Περάματος, καθώς για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας τόσο των εργαζόμενων, όσο και των δημοτών που έρχονται σε επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

Επιπλέον, επεσήμανε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης ο Δήμος Περάματος βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με επιστημονικούς και κρατικούς φορείς, ώστε να προστατευθεί το υπέρτατο αγαθό, η υγεία των πολιτών.