Επίσκεψη του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στο Δήμο Περάματος

Επίσκεψη του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στο Δήμο Περάματος

 

Σε μία ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Περάματος.

 

Ο Δήμαρχος Περάματος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την τιμητική αυτή επίσκεψή του και υπογράμμισε την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών κατά το διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Παράλληλα, επεσήμανε τον σπουδαίο ρόλο των εργαζομένων στην καθαριότητα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να διατηρούν την πόλη καθαρή, διαφυλάσσοντας την δημόσια υγεία, ενώ ζήτησε να στηριχθούν τα αιτήματα τους από την πολιτεία.

 

Ο Δήμαρχος Περάματος τόνισε πως είναι ανάγκη να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ώστε να ενισχυθούν στην πράξη ακόμα περισσότερο υπηρεσίες που βρίσκονται κοντά στον πολίτη με μεγάλη κοινωνική προσφορά, όπως είναι ο τομέας της καθαριότητας.

 

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε αναφορά στην ανάγκη ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, ώστε να προστατευθούν οι δημόσιες υπηρεσίες και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, καθώς και με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο οποίος του εξέφρασε την ανάγκη να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της καθαριότητας, καθώς και να προστατευθούν τα εργασιακά τους δικαιώματα.