Με ρυθμό και Κίνηση…

Με ρυθμό και Κίνηση…

Ένα υπέροχο θέαμα χορού, γυμναστικής και καλλιτεχνικής έκφρασης αναμένεται  να παρουσιάσουν οι αθλητές του γυμναστηρίου «Ρυθμός και Κίνηση» στις αθλητικές επιδείξεις που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο μας.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας , σημειώνει η υπεύθυνη του γυμναστηρίου και προπονήτρια  Άννα Τσικρικωνάκη «υπόσχονται»  να μας χαρίσουν εμπνευσμένες εικόνες από ενόργανη, ρυθμική και ακροβατική γυμναστική συνδυασμένες από χορό.

Υπενθυμίζεται ότι στις επιδείξεις θα συμμετέχει και η  νέα ομάδα του γυμναστηρίου  που σχηματίστηκε για πρώτη φορά πέρσι και αγωνίζεται στην κατηγορία 8 έως 12 ετών.

Φέτος πήρε μέρος στις δύο μεγαλύτερες διοργανώσεις γυμναστικής στην Ελλάδα το Ego Hellas gym for life  challenge και το Cosmogym contest κατακτώντας και στις δύο διοργανώσεις χρυσό μετάλλιο και το Κύπελλο της καλύτερης ομάδας .

  • Cosmogym Contest- “Best Rising Star  Team”
  • Ego Hellas Gym for Life  Challenge – “ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ”

ενώ είναι επίσημη προσκεκλημένη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας να παρουσιάσει το πρόγραμμά της στο κέντρο πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στις 30 Ιουνίου στα πλαίσια του αφιερώματος του Ιδρύματος στον αθλητισμό.

Οι αθλητικές επιδείξεις θα πραγματοποιηθούν στις 27 Ιουνίου  στο Στάδιο Πρόνοιας στις 9.00.