Summer Camp 2019

Summer Camp 2019

«Ξεφυλλίζοντας το καλαντάρι του χρόνου»

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία στα  παιδιά της πόλης μας προσφέρεται από το τμήμα πολιτισμού του δήμου μας για 5η συνεχή χρονιά.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει την κοινωνική πολιτική παρέχοντας το καλοκαιρινό Summer Camp για τους λιλιπούτιους δημότες της  χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

Ο δήμος παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει γενικότερα η Αυτοδιοίκηση στέκεται δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και επιμένει στη προσφορά ποιοτικών προγραμμάτων.

Τα καλοκαιρινά εργαστήρια περιλαμβάνουν δράσεις όπως εικαστικά, μουσική, χορό, γυμναστική, παιχνίδια προβολές.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται σε ημερήσια βάση από τις 9.00 έως τις 12.00 στο κτήριο του Πολιτιστικό Κέντρου, βρίσκονται  υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα εργαζομένων του Τμήματος Πολιτισμού διαφόρων ειδικοτήτων. Μουσικοί, δασκάλα χορού αλλά και διοικητικό  και βοηθητικό  προσωπικό  στηρίζουν  την όλη προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή και την ασφάλεια των παιδιών.

Στο πρόγραμμα  συμμετέχει η Γεωπόνος του Δήμου μας η οποία  επιμελείται τη γνωριμία των παιδιών, με τις αλλαγές που συντελούνται στη φύση την κάθε εποχή , τις μυρωδιές (βότανα, μυρωδικά) και τις γεύσεις …., τις εργασίες του μικρού γεωργού.

Έχουμε τη γνώση , σημειώνουν οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων,  έχουμε το μεράκι και τη διάθεση ώστε τα παιδιά  να περάσουν  ευχάριστα, δημιουργικά και με ασφάλεια αυτές τις δυο βδομάδες.

Από τη πλευρά της η δημοτική αρχή επαναλαμβάνει ότι  προτεραιότητά της είναι να συνεχίσει να υπηρετεί τον τόπο και τους πολίτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη που της έδειξαν ξανά.