Αρχή Σελίδας

Πάμε θέατρο…

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στην καταπληκτική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καταλειφό «Ήταν όλοι τους παιδιά μου».
Μην το χάσετε. Εάν αριστούργημα  της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Από τα έργα που κάνεις… πρέπει να δει…

Κεντάει ο Καταλειφός που πλέον δεν υποδύεται τον ρόλο του, τον ζει. Παρακολουθώντας τι γίνεται πάνω στη σκηνή, νομίζεις ότι βλέπεις έναν διάλογο, έναν τσακωμό, πλάι σου στο δρόμο.
Εξαιρετικής ικανότητας η Αλεξάνδρα Σακελαροπούλου μεταμορφώνεται από μοιραία γυναίκα, σε γλυκιά μητέρα και ταυτόχρονα σε τραγικό πρόσωπο.
Θα λέγαμε κάτι σαν σύγχρονη τραγωδία. Ο πόλεμος, η πτώση των 21 πιλότων και ένας γιος νεκρός.
Τα τελευταία χρόνια χύθηκε πολύ αίμα γύρω από τους πρωταγωνιστές, που πίνουν σημειολογικά κόκκινο χυμό σταφύλι, μιλώντας για τα δεινά τους.
Εκρήξεις των πρωταγωνιστών που σου «δένουν» το στομάχι, ένας «απαγορευμένος» έρωτας και ένα δέντρο που το έριξε ο άνεμος και σημειολογικά σηματοδοτεί το τέλος.
Μυστικά και ψέματα μιας οικογένειας, ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν της και βέβαια, όταν ανασυρθεί η αλήθεια στο φως, είναι πολύ αργά για όλους.
Αναγνωρίσιμα ζητήματα και χαρακτήρες, ξετυλίγουν οικίες εικόνες για την ατομική ευθύνη, την κοινωνική και τελικά τα όρια, του πού αρχίζει και πού τελειώνει το δημόσιο συμφέρον.
Δικαιούμαστε εν ονόματι της προστασίας των δικών μας ανθρώπων να παραγνωρίζουμε το συμφέρον του συνόλου; Πού βάζει ο καθένας μας τις διαχωριστικές του γραμμές;
Τιμή θεάτρου και πούλμαν: 16 ευρώ
2104414700

emporikon